Am lansat concursul “EU? Voluntar!”

Dragi prieteni ai Millennium Center si “Voluntar in lume”,

Iata ca am ajuns si la momentul in care lansam concursul mult asteptat de toti cei care ne urmaresc.

Concursul “EU? VOLUNTAR!” se constituie in baza urmatoarelor:

Alin. 1:Prin intermediul prezentului concurs urmarim sa:

– Stimulam un exercitiu de implicare activa a membrilor grupului “voluntar in lume”;

– Premiem pe cei mai activi membrii ai grupului “Voluntar in lume”;

– Asiguram accesul la informare cu privire la oportunitatile de voluntariat in Europa si/sau in lume in randul tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 30 de precum si la alte informatii pentru tineri (precum cele care se gasesc la pagina “Stiri” a blogului “voluntar in lume”:http://voluntarinlume.millenniumcenter.org/?page_id=23).

Echipa “Voluntar in lume” crede cu tarie in capacitatea fiecaruia dintre membrii grupului de a sustine activitatile pentru tineri,activitati care sa contribuie la dezvoltarea sociala si personala a acestora,la imbunatatirea perceptiei fata de alte culturi si odata cu aceasta,fata de diferite valori si credinte.

Ca atare,concursul se constituie pe cele mai sus mentionate,membrii avand rolul de a atrage noi participanti in cadrul grupului “Voluntar in lume”,in acelasi timp avand si rol de “multiplicator” impartasind informatii cu privire la activitati anterioare de voluntariat pe care acestia le-au desfasurat. In cazul in care membrii nu cunosc suficiente informatii despre proiecte de voluntariat precum EVS sau AMICUS (pot fi si alte initiative locale de voluntariat) inainte de inscrierea amicilor,cunostintelor etc. in cadrul grupului ne pot solicita informatii suplimentare prin e-mail,la fel ca si persoanele pe care acestia le vizeaza in vederea inscrierii in “voluntar in lume”.

Alin. 2:Echipa noastra doreste sa se asigure ca persoanele pe care membrii nostrii ii vor inscrie in grup sunt:

a. interesati de proiecte de voluntariat in sensul participarii in cadrul stagiilor pe care Asociatia Millennium Center le promoveaza;persoane care corespund criteriilor de eligibilitate  setate la nivelul programului “Tineret in Actiune” (au varste cuprinse intre 18 si 30 de ani si care prezinta motivatie de a participa in cadrul unui stagiu de voluntariat EVS;

b. organizatii, reprezentanti sau membrii  ai unor organizatii care desfasoara activitati de tineret si care pot la randul lor sa beneficieze prin participarea lor in grupul nostru de mai multe informatii si oportunitati pentru beneficiarii acestora (aici pot intra centre de tineret,organizatii sau centre de cultura  etc. ai caror beneficiari sau promotori sunt tineri);

Alin. 3:In cadrul concusului,pe scurt,se va monitoriza numarul de persoane pe care membrii i-au adus in grup ca persoane interesate de oportunitatile de voluntariat pe care le promovam sau care doresc informatii despre astfel de activitati de tineret,iar persoana/persoanele care au adus cei mai multi noi membrii vor fi premiati dupa cum urmeaza:

Premiul 1:

O geanta de laptop pentrul ea/el;

O umbrela mare;

Un kit educatie nonformala (2 DVD-uri cu materiale foto-video reprezentative pentru actiunile de voluntariat transnational,2 ghiduri – mentorat,prevenire a riscurilor in context TiA);

O agenda de buzunar.

Premiul 2:

O umbrela mare;

O camasa/tricou pentru ea/el;

Un kit educatie non-formala2 DVD-uri cu materiale foto-video reprezentative pentru actiunile de voluntariat transnational,2 ghiduri – mentorat,prevenire a riscurilor in context TiA);;

O agenda de buzunar.

Premiul 3:

O camasa/tricou pentru ea/el;

Un kit educatie non-formala2 DVD-uri cu materiale foto-video reprezentative pentru actiunile de voluntariat transnational,2 ghiduri – mentorat,prevenire a riscurilor in context TiA);;

O agenda de buzunar;

Un breloc inscriptionat.

Premiul 4 – Premiul 10:

O camasa/tricou pentru ea/el;

Un kit educatie non-formala, 2 DVD-uri cu materiale foto-video reprezentative pentru actiunile de voluntariat transnational,2 ghiduri – mentorat,prevenire a riscurilor in context TiA);;

O agenda de buzunar.

Nota*: primii 15 cei mai activi membrii in cadrul concursului “EU? VOLUNTAR!”,adica acele 15 persoane care au adus in grup cei mai multi noi membrii (care au intrunesc caracteristicile de la alineatul 2 al prezentului apel de lansare al concursului) vor primi cate un certificat intern de recunoastere a rezultatelor obtinute.

Alin. 3.1:Pragul initial *(minim) in vederea intrarii in cursa castigatoare este de minim 40 de membrii noi inscrisi in grup.

Alin. 4:Perioada concursului “EU? VOLUNTAR!”:15 iunie-15 iulie.

Alin. 5:Rezultatele concursului “EU? VOLUNTAR!” vor fi afisate in data de 17 iulie atat pe blogul “voluntar in lume” cat si pe facebook.

Alin. 6:Premiantii isi vor putea recupera premiile la sediul Asociatiei Millennium Center pe:Str. Unirii,nr.5,ap. 4,et. 2,Arad. Membrilor castigatori din tara li se vor transmite premiile prin posta in termen de maxim 15 zile de la postarea rezultatelor concursului.

Date fiind cele mentionate mai sus,echipa “Voluntar in Lume” va ureaza o saptamana la superlativ,iar in cazul in care veti avea nevoie de clarificari,nu ezitati sa ne scrieti!

Mult success!

Echipa Millennium Center

 

This entry was posted in Noutati and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Am lansat concursul “EU? Voluntar!”

 1. Andreea Sida says:

  Si, iata ca avem si castigatorii concursului “EU? Voluntar!”, primele locuri fiind ocupate de:
  1.Turiceanu Tina
  2.George Calin Costea
  3.Oana Alexandra Bogdan

  Felicitari! :-)

  Castigatorii sunt rugati sa ne contacteze la adresa: sending.mc@gmail.com cat mai repede mentionand in mesaj adresa de corespondenta la care doresc sa le fie livrate premiile sau daca sunt in masura sa le ridice de la sediul nostru.

  De asemenea, va rugam sa ne specificati marimea tricoului/camasii pentru fiecare in parte.

  Va multumim!

 2. Andreea Sida says:

  Avand in vedere numarul ridicat de persoane participante in concurs, am decis sa suplimentam premiile si pentru locurile 10 – 15. Astfel, urmatoarele locuri la concursul “EU? Voluntar!” sunt ocupate de:
  4. Trif Adrian
  5. Paula Tzutzy
  6. Andra Popescu
  7. Florin Constantinescu
  8. Stéphanie Szöke
  9. Andreea Rus
  10. Cristina Radu
  11. Florin Butnaru
  12. Paul Coman
  13. Adelina Ioana
  14. Andrada Cozma
  15. Cristian Popa

  Premiul acordat pentru locurile 11 – 15 consta in:

  Un kit educatie non-formala, 2 DVD-uri cu materiale foto-video reprezentative pentru actiunile de voluntariat transnational,2 ghiduri – mentorat,prevenire a riscurilor in context TiA);

  Castigatorii sunt rugati sa ne contacteze la adresa: sending.mc@gmail.com cat mai repede mentionand in mesaj adresa de corespondenta la care doresc sa le fie livrate premiile sau daca sunt in masura sa le ridice de la sediul nostru.

  Din partea casei, toti castigatorii vor primi si alte materiale promotionale! :-)

  Felicitari tuturor!
  Consultati baza noastra de proiecte aici: http://www.voluntarinlume.millenniumc​enter.org pentru experiente de voluntariat internationale! :-)